PLAYDAY - (Dagticket)

Sunday 17 November van 13:00 tot 18:00
Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Grote en kleine mensen, plusouders en grootouders, nonkels en tantes, piepklein of stokoud. Op PLAYDAY is iedereen met een speelse blik welkom op C-mine. Voor de eerste PLAYDAY van het seizoen zetten we onze deuren open voor een dag vol spelen, ontdekken, proeven, dansen, voelen én kleuren:
 

GRENSGEVAL & CIRCUS KATOEN - IRROOTTAA (4+)

Een massa balletjes overweldigt twee acrobatische spelers. De witte balletjes zijn verre van perfect: net niet helemaal rond, allemaal ongelijk en ook met veel te veel. Ze rollen al drummend rond, springen alle kanten uit, duiken plots op in een mond of plakken onherroepelijk vast aan het plafond.

Daarmee nodigt dit gezelschap iedereen uit om vooral niet alle ballen in de lucht te houden. Dat soms net het vallen nieuwe mogelijkheden brengt, toont iRRooTTaa in deze auditieve en beeldende circusvoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar. Overprikkelde ouders zijn ook meer dan welkom.

CLUB
14u00

HETPALEIS & VOETVOLK - WASCO! (6+)

Meng een groep kinderen met een paar dozen wasco's, een grote voorraad verf en jazz, et voila! Dat is WASCO! Tien performers tussen zes en twaalf jaar bouwen from scratch een wereld op, ver van die van de volwassenen. Met wasco's en verfborstels in de hand, dansen ze een universum op hun eigen voorwaarden, met een bijzonder schilderij als eindresultaat.

Deze performance is een uitnodiging om buiten de lijntjes te kleuren. Het is een explosieve action painting, het is ongeremd, chaotisch en wild. Maar soms ook zacht.

THEATER
16u00

RANDPROGRAMMA EN TIMETABLE


13u00                            Doors PLAYDAY
14u00 – 15u00             iRRooTTaa  - Grensgeval x Circus Katoen 
16u00 – 17u00             WASCO!– Voetvolk & Hetpaleis
14u00 – 15u30             Workshop WASCO!
15u00 – 16u00             Dansworkshop van Passerelle voor het hele gezin
 

Naast de voorstellingen kan je dus ook deelnemen aan een dansworkshop voor het hele gezin van Passerelle, duiken we nog eens dieper in de wereld van WASCO! met een workshop door het gezelschap, kan je springen op het springkasteel turned kunstwerk (of omgekeerd? :-) ) van Loulou João, ga je aan de slag met onze Helix spelmodule en duik je in de wereld van fotograaf Athos Burez. Voeg daar nog een lekker stuk taart en een fris drankje aan toe, en je hebt een dag vol spel, ontdekken, proeven, voelen en doen.
 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop
 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

 

Adres

C-mine C-mine 10, 3600 Genk

Mogelijk heb je ook interesse in deze zien & doen