Passerelle - Take Over

Saturday 9 November van 20:00 tot 22:00
Dansvoorstelling Moderne dans

Jaarlijks geeft Passerelle twee nieuwe makers carte blanche. De producties met een eigentijdse choreograaf en een groep jonge dansers zijn voor het publiek als een blind date. De twee creaties worden gepresenteerd als een double bill, die gegarandeerd voor een boeiende, tweeledige avond zorgt.

Twee uiteenlopende voorstellingen op één avond: dat kan alleen maar dubbel meevallen. Jonge, gretige makers en een eigentijdse choreograaf staan garant voor een niet minder dan boeiende voorstelling, waarover je bij thuiskomst twee keer zoveel kan vertellen!

Dit jaar gingen Maureen Bator en Sandra Delgadillo aan het werk met twee groepen enthousiaste jongeren. Daar kwamen de voorstellingen DOWNFALL en HRTZ uit voort. Je kan tickets kopen voor deze Double Bill die in première gaat op 31 oktober en 1 en 2 november 2024 in BUDASCOOP Kortrijk en op 9 november 2024 in C-mine.

DOWNFALL

DOWNFALL neemt je mee op een avontuur waar vijf dansers de grenzen van een instortend spel verkennen. Wanneer de ene danser opstaat, valt de andere, als een domino-effect van overgave. 

DOWNFALL is een ontdekkingsreis – een intieme verkenning van grenzen. Ze verkennen de randen van bewustzijn, waar alertheid en vervaging in elkaar overvloeien. Plotselinge spierverlamming vormt de inspiratie voor Downfall waar lichamen buigen, ledematen trillen.  

HRTZ

Geïnspireerd door geluidsgolven verbonden aan chakra’s onderzoekt Sandra Delgadillo de bewegingskwaliteiten. Samen met de dansers verkent ze de relatie tussen deze kwaliteiten, emoties en kleuren. In HRTZ combineren zeven dansers hedendaagse dans en urban op verschillende geluidsfrequenties. 

Goed om te weten: op 9 februari 2025 organiseert Passerelle x C-mine nieuwe audities voor wat ondertussen al de zesde creatie wordt.

 

Plan je bezoek

Als je een ticket koopt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor de ticketverkoop.

Algemene voorwaarden ticketverkoop
 

C-mine cares

C-mine is een open huis voor iedereen. Heb je een vraag of opmerking, of wil je iets melden? Dat kan via c-minecares@genk.be.

SAFE.R SPACE

Adres

C-mine C-mine 10, 3600 Genk

Mogelijk heb je ook interesse in deze zien & doen